1. Summer Games Done Quick dit jaar zonder publiek

Summer Games Done Quick dit jaar zonder publiek

Vindt plaats in augustus

Een zaal vol applaudisserende fans is er dit jaar niet bij voor Summer Games Done Quick. Het evenement wordt alleen online gehouden, meldt de organisatie via zijnwebsite.

Games Done Quick is een livestream waarin speedrunners snelheidsrecords proberen te zetten voor het uitspelen van games onder allerlei voorwaarden. Met de stream wordt geld opgehaald voor het goede doel, in dit geval Artsen zonder Grenzen.

Summer Games Done Quick wordt gehouden van 16 tot 23 augustus. Normaal gesproken is er live publiek aanwezig bij de uitzending. Dat zal dit jaar dus niet het geval zijn.

Het is overigens niet de eerste keer dat de stream het zonder publiek moet stellen. In april werd er een speciale versie georganiseerd om geld op te halen tegen het coronavirus. In totaal werd er ruim 400.000 dollar ingezameld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren