1. Summer Games van start in Overwatch

Summer Games van start in Overwatch

Lucioball!

De Summer Games 2020 gaan vandaag van start in Overwatch. Het zomerevent bestaat onder andere uit een tijdelijk speltype en zomerse skins.

Tijdens het event zijn een aantal tijdelijke skins te verdienen met een zomers thema. Zo wordt Orisa in een ijsjes-kostuum gehesen en kan Pharah zich als een strandmeester kleden.

Daarnaast keert het populaire speltype Lucioball terug, met een aantal aanpassingen. Het voetbal-achtige spel is vooral een stukje sneller gemaakt doordat Lucio sneller beweegt en verder kan reiken met zijn aanvallen. Dit jaar is er nog een chaotischere versie toegevoegd met Lucioball Remix. In deze modus zijn altijd minstens twee ballen in het spel en worden er af en toe nieuwe ballen toegevoegd.

Summer Games 2020 loopt tot 26 augustus. Spelers hebben dus drie weken de tijd om de verschillende cosmetische beloningen te verdienen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren