1. Sundered Eldritch Edition wordt gratis in de Epic Games Store

Sundered Eldritch Edition wordt gratis in de Epic Games Store

Epic zet wekelijkse gratis games voorlopig voort

Sundered: Edritch Edition wordt de volgende wekelijkse gratis game van de Epic Games Store en vervangt daar mee Darksiders, Darksiders 2 en Steep.

Vanaf 9 januari is de game gratis beschikbaar voor gebruikers van de Epic Games Store. Epic doet al een tijdje aan het concept van wekelijkse gratis games, zo zijn Darksiders 1 en 2, Celeste en Fez zijn Sundered al voorgegaan.

Sundered is een met de handgetekende metroidvania-game van ontwikkelaar Thunder Lotus Games. De speler moet de speciale Eldritch-krachten omarmen of weerstaan. De Eldritch-editie voegt te mogelijkheid tot lokale co-op toe, evenals nieuwe regio’s om te verkennen, een nieuwe quest en een nieuwe eindbaas toe.

Tot op heden is het niet duidelijk of Epic Games van plan is om tijdens 2020 het hele jaar door te blijven gaan met het concept van de wekelijkse gratis games. Spelers kunnen zich in ieder geval wel gaan vermaken met Sundered: Eldritch Edition.

Sundered: Eldritch Edition is van 9 tot en met 16 januari gratis te spelen via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Lik nog liever een straatzwerver dan ik epic shit installeerd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren