1. Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt naar het westen

Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt naar het westen

Strategische kaartgame

Super Dragon Ball Heroes: World Mission verschijnt op 5 april in Europa en de Verenigde Staten, zo heeft Bandai Namco laten weten.

Het bedrijf onthulde dit tijdens een Twitch-stream. De game komt zowel naar Switch als pc. World Mission werd in oktober vorig jaar aangekondigd via een editie van het Japanse magazine V-Jump. Daarna werd er een teaser getoond met diverse personages uit de Dragon Ball-reeks. In december werd de game officieel onthuld en werd aangekondigd dat het spel op 4 april 2019 in Japan uit zou komen. De westerse release is dus een dag later.

In World Mission wordt het verhaal van Dragon Ball Xenoverse voortgezet. Time Patroller Trunks en de Supreme Kai of Time komen Sealas tegen, de allereerste Time Patroller. Het betreft een strategische kaartgame waarin spelers hun personages op een veld positioneren en vervolgens aanvallen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoopte al dat deze naar het westen zou komen. :-)
    Nu nog een PTCG voor de Switch!
  • De trailer ziet er super uit! Maar als ik daadwerkelijk gameplay beelden bekijk van de switch versie op youtube dan ziet het er toch een potje bagger uit…
  • Volgens mij had ik dit wel al een tijdje geleden aangekaart. Maar dit was een japanse trailer only. Dat hij nu ckr hierheen komt is zeer goed nieuws

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren