1. Super Lucky's Tale, Spyro en Alien Isolation naar Switch

Super Lucky's Tale, Spyro en Alien Isolation naar Switch

Sizzle reel toont nieuwe third party-games voor Switch

Er komen diverse third party-games naar Switch, zo blijkt uit een sizzle reel in de Direct-uitzending.

Zo werd de 3D-platformer Super Lucky's Tale getoond, dat voorheen alleen op pc en Xbox One beschikbaar was. Het spel verschijnt deze herfst op de Switch.

Ook de horrorgame Alien Isolation, waarin spelers moeten zien te overleven op een ruimteschip met een Xenomorph, komt naar de console. De game moet ergens dit jaar beschikbaar komen op de Switch.

Spyro: Reignited Trilogy komt ook naar de console. De game komt op 3 september uit en is nu al verkrijgbaar op Xbox One en PS4. Eerdere geruchten over een Switch-versie van de rpg Ni No Kuni blijken ook te kloppen, het spel verschijnt op 20 september.

Verder zitten er andere third party-games die al eerder waren aangekondigd in de sizzle reel, waaronder Doom Eternal, The Elder Scrolls Blades en The Sinking City.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Spyro komt zeker in huis!

  Het is trouwens ‘New Super Lucky’s Tale’, dus waarschijnlijk een nieuwe game (of een uitgebreide versie van de X1 game).
 • @Piet S.

  Ik heb niet voor niets gewacht om Spyro aan te schaffen, want deze titel vraagt gewoon om een handheld modus! Nostalgie!

  Alien Isolation ga ik wel op de PC spelen!
 • @Mister Frowdo

  Juist!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren