1. Super Mario 3D All-Stars krijgt inverted camera-optie

Super Mario 3D All-Stars krijgt inverted camera-optie

Vanaf 17 november beschikbaar via een patch

Nintendo brengt volgende maand een patch uit voor Super Mario 3D All-Stars waarmee de optie wordt toegevoegd voor een inverted camerabesturing.

De optie voor een inverted camera ontbreekt op dit moment aan de collectie, tot ongenoegen van veel spelers die gewend zijn om de camera op die manier te besturen. Inverted betekent dat de camera naar beneden toegaat wanneer spelers de analoge stick omhoog duwen, en de camera naar boven gaat wanneer spelers omlaag duwen.

Versie 1.1.0 van de game komt op 17 november uit en voegt deze optie toe. Nintendo kondigde dat vandaag aan via het Japanse Twitter-account dat in het leven is geroepen om de verjaardag van Mario te vieren. Het is niet bekend welke andere wijzigingen of toevoegingen er in de patch zitten.

In de Switch-collectie zitten drie klassieke Mario-platformers: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Super Mario 64 draait zowel docked op televisie als op het Switch-scherm zelf in 720p. Daarbij is het spel alleen in een 4:3-verhouding speelbaar. Zowel Super Mario Sunshine als Super Mario Galaxy draaien in 720p op het Switch-scherm en in 1080p op televisie. Beide games zijn in breedbeeld speelbaar.Super Mario 3D All-Stars is na maart 2021 niet meer officieel verkrijgbaar. Geïnteresseerden moeten er dus tijdig bij zijn.

Super Mario Sunshine

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Beter! Ik ben nog niet aan de spellen begonnen (genoeg andere te doen in de tussentijd), dus ik wacht wel even op die patch. Sinds ik 26 jaar geleden door Starwing gewend ben geraakt aan inverted moet ik echt zo spelen, anders wordt het helemaal niks, hahaha.

  "Nog minder?"
 • Aight, het benoemen van Starwing is uiteraard een "nice!" waard.
 • Had graag de zwarte randen ook weg gehad met Mario 64.
 • @DefenseForceNL

  Dit dus.
 • Bagger collectie
 • @Liquidshake

  Wel weer een verkoopsucces.
 • @PietS. Valt ook wel mee. Iedereen had voorspeld dat die nergens meer verkrijgbaar zou zijn.. Ik had die niet zo lang geleden gewoon kunnen vinden voor 40 euro.. gehaald en na een sessie gelijk weer doorverkocht. Controls zijn niet te doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren