1. Gerucht: Super Mario 3D World voor Switch mogelijk gelekt bij retailer

Gerucht: Super Mario 3D World voor Switch mogelijk gelekt bij retailer

Bij Best Buy

Super Mario 3D World, de Mario-game die in 2013 voor Wii U verscheen, heeft een pagina gekregen bij winkelketen Best Buy. De ontdekking werd door gedeeld op Twitter.

De pagina is nog niet geactiveerd, maar is in de data van de website gevonden. De port staat erop met een prijs van 60 dollar en er staat geen releasedatum bij. Best Buy heeft alleen niet de beste resultaten als het gaat om ‘gelekte’ verkooppagina’s. Eerder verschenen er pagina's voor The Metroid Prime Trilogy en Persona 5 voor de Nintendo waar tot nu toe niets over bekend is gemaakt. De tweet met de verkooppagina is hieronder te bekijken.

De pagina moet dus voorlopig met een korreltje zout genomen worden. De Twitter-gebruiker Wario64, die vaak goede voorspellingen maakt, geeft aan dat gezien de geruchten over verschillende Mario-remakes die eraan zitten te komen voor het 35-jarig jubileum van Super Mario, het logisch is dat deze game ook een remake gaat krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Zeer leuke game voor diegene die hem hebben gemist zeker kopen als het waar is.

    Ik koop hem zelf omdat mijn vriendin het graag wil spelen. Maar ik hoop wel dat er nieuwe levels en speelbare characters bijkomen.

    Want nieuwe levels dat miste ik bijvoorbeeld in de Tropical Freeze port.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren