1. Super Mario Bros.-film mogelijk te zien in 2022

Super Mario Bros.-film mogelijk te zien in 2022

Illumination-oprichter over de plannen voor Mario-film

In een interview met Variety vertelt Illumination-oprichter Chris Meledandri over de plannen van de verfilming van de Super Mario Bros.-game. Meledandri zegt dat de film een succes kan worden omdat ze nauw samenwerken met de Super Mario Bros. game-ontwerper en producer, Shigeru Miyamoto.

Super Mario Bros. kan mogelijk in 2022 in de bioscoop te zien zijn. In het interview geeft Meledandri zijn visie over dat hij blij is dat de eerste verfilming van Super Mario Bros. uit 1993 geflopt is. Met die gedachte kan hij de film nog mooier maken en echt iets neerzetten voor de fans. Daarbij is het van groot belang dat ze nauw samenwerken met Miyamoto om de personages en design goed neer te zetten. 'Naar de mening van Miyamoto wordt erg geluisterd om de productie zo goed mogelijk te houden', zegt Meledandri.

Shigeru Miyamoto

De uitdaging, volgens Meledandri, ligt vooral bij het uitwerken van personages die een diepere laag krijgen voor de film, maar nog wel goed herkenbaar moeten zijn voor elke Nintendo-fan die opgegroeid is met Mario. De Super Mario Bros.-film staat aangemerkt als prioriteit voor ontwikkeling.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik las vannochtend dat ze er snel mee wilde komen XD, nou 2022 is niet echt snel…
 • @Dealer X

  Over 2 a 3 jaar. valt best mee toch? Zo een film bouw je niet in een jaartje.
 • @Newgamessuck

  Het is 2018….geen 2020…
  En op zijn minst 2022, dus dat maakt het 3 tot 5 jaar van nu.
 • Door Piet gaat dit de best bezochte film allertijden worden :p
 • @CyberFl en voor het schoonmaakteam
 • @CyberFl

  (O_o)
 • We weten allemaal welk soort film dit gaat worden als er een loodgieter en een blonde vrouw de hoofdpersonages zijn. ^^
 • Kan niet wachten op de Goomba t-shirts en brooddozen….
  Meest belachelijke filmstudio op de wereld werkt hier aan.
 • @Ardyn

  Jij kunt dat wel vinden maar blijkbaar vind de meerderheid dat niet…

  Reviews doen er bij films totaal niet toe. Het is een smaak/doelgroep kwestie met films. Ik kots bijvoorbeeld op de Titanic en ik denk de meerderheid van de mannen met mij. Kids vinden deze studio hun werk geweldig dus ze zijn geweldig.

  Heb het even opgezocht maar deze studio heeft tot nu toe nog geen flop gehad. Al hun films brachten minstens 10 tot 15x het budget op in de boxoffice alleen…mensen vinden hun werk blijkbaar fantastisch.
 • Hmmm… Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren