1. Super Nintendo World moet dit jaar nog opengaan

Super Nintendo World moet dit jaar nog opengaan

Voortgang loopt op schema

Het attractiepark Super Nintendo World in Osaka Japan moet dit jaar nog opengaan. Dat heeft Mike Cavanagh, uitvoerend hoofd van Comcast, bekendgemaakt tijdens een briefing met investeerders.

Comcast is het moederbedrijf van Universal. In het pretpark van filmstudio Universal Studios wordt Super Nintendo World gebouwd. Het themapark in Japan moest eigenlijk in de zomer opengaan tegelijkertijd met de start van de Olympische Spelen in Tokio, maar de bouw moest stilgelegd worden vanwege het coronavirus. Een nieuwe openingsdatum van Super Nintendo World werd niet opgegeven. Nu heeft Cavanagh een kleine update opgegeven. In een briefing met investeerders zegt hij dat themapark vertraging heeft opgelopen, maar dat de “verwachting is dat Super Nintendo World later dit jaar opengaat”.

Uit eerder verschenen beelden lijkt het park al in de afrondingsfase te zijn. Een exacte openingsdatum voor Super Nintendo World is vooralsnog onbekend.

Super Nintendo World

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren