1. Super Nintendo World Osaka sluit opnieuw de deuren

Super Nintendo World Osaka sluit opnieuw de deuren

Wegens toenemend aantal Corona-gevallen

Super Nintendo World in Universal Studios Japan sluit opnieuw de deuren vanwege een toenemend aantal Corona-besmettingen.

Het park ging vorig maand (18 mei) open en moet de deuren nu dus alweer sluiten, weliswaar tijdelijk. Het park gaat uit voorzorg dicht om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Kort voor het sluiten van het pretpark werd de noodtoestand uitgeroepen in de Japanse steden Osake en Tokyo.

De opening van het pretpark in Osaka stond gepland voor afgelopen zomer, maar werd uitgesteld naar februari 2021. Ook die datum werd verplaatst naar 18 maart. Naast de Japanse locatie wordt er ook gewerkt aan een park in Orlando, Verenigde Staten. Die opening lijkt te zijn uitgesteld naar 2025.

Super Nintendo World is een pretpark gebaseerd op de Super Mario-games. Zo zijn er attracties op basis van Mario Kart en zijn delen uit het Mushroom Kingdom nagebouwd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren