1. Super Smash Bros. Ultimate brengt niet alle arena's terug

Super Smash Bros. Ultimate brengt niet alle arena's terug

Maar nog steeds minstens 75 arena's beschikbaar

Niet alle arena's uit voorgaande Smash Bros.-games keren terug naar Super Smash Bros. Ultimate.
Dat melden Bill Trinen en Nate Nihldorff van Nintendo Amerika in een interview met Famitsu, waarvan hier enkele vragen en antwoorden vertaald zijn te lezen. "Niet alle arena's uit voorgaande games keren terug, maar veel wel. Zelfs arena's van Super Smash Bros. op 3DS komen terug met verbeterde graphics."


Wel alle personages uit de geschiedenis van de franchise zitten in Super Smash Bros. Ultimate, wat neerkomt op meer dan zestig personages. Maar niet alle arena's maken dus hun opwachting weer. Voor nu is het bekend dat er al zo'n 75 arena's in de game zitten. Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december uit voor Switch.

Super smash bros ultimate

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Sommige arena's bleken in de praktijk toch niet zo tof te zijn. Prima om die eruit te halen. En Pokemon Stadium 1 en 2 zijn haast een kopie. Prima om daar maar 1 van te hebben.
 • @casartelli
  Precies! :-)
 • @Piet S.
  Helemaal mee eens. Vaak speel ik zelf toch maar 60% van alle Maps precies op de reden die Casartelli aangeeft. Nu alleen hopen dat niet precies de Maps eruit worden gehaald die ik tof vind;)
 • @blue_blade_3
  ''Prima om die eruit te halen''
  ''Precies''
  ''Vaak speel ik zelf toch maar 60% van alle Maps''
  ''Nu alleen hopen dat niet precies de Maps eruit worden gehaald die ik tof vind''

  De draai is real.
 • @Richh
  Wat bedoel je precies? Komt mijn reactie tegenstrijdig over? Want zo istie niet bedoelt in ieder geval
 • @Richh
  Leg uit…
 • @Piet S. Ik denk dat rich bedoelt, dat Nintendo alles kan doen wat ze willen en dat jullie het toch wel slikken want Nintendo is koning. Correct me if im wrong Rich.
 • @Grombeer
  Zou kunnen, maar dan heeft hij het bij mij toch echt verkeerd. Ik heb sowieso nog niet eens een Switch omdat ik zelf vind dat het aanbod bestaat uit teveel remakes.

  Deze smash lijkt me wel leuk (dus niet super speciaal) omdat mn maten wel al een switch hebben (zij hadden nooit een WiiU). Lijkt me dus leuk om dat met hen te kunnen spelen. Betekend echter niet dat ik de switch met zekerheid ga kopen, want ik wil wel weten hoe het met de toekomstige releases zit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren