1. Super Smash bros. Ultimate krijgt mogelijk vr-modus

Super Smash bros. Ultimate krijgt mogelijk vr-modus

Smashen in vr?

Het lijkt erop dat Super Smash Bros. Ultimate een virtual reality-modus krijgt. Dat blijkt uit een melding van bekende Twitter-bot die de feature noemt.

Twitter-bot SSBUBot staat erom bekend updates voor de Switch-game zo'n twaalf uur voordat ze uitkomen te delen. De bot omschrijft 'VR Mode' als een 'totaal nieuw perspectief op de Smash-actie.' Wat de modus exact zou inhouden is niet duidelijk, maar gezien de mogelijkheid om Zelda: Breath of the Wild volledig in vr te spelen is volledige ondersteuning voor Super Smash Bros. Ultimate niet ondenkbaar. Die game is speelbaar met de Labo VR-set, die eerder dit jaar verscheen.

De update zou ook een nieuwe amiibo-feature met zich meebrengen. Spelers kunnen mogelijk hun amiibo-personages op trainingskamp sturen via het Games & More-menu, om ze sterker terug te krijgen. Zo zouden spelers amiibo niet zelf hoeven te trainen en zijn ze sterker in gevechten.

Nintendo heeft de update momenteel nog niet aangekondigd. Dit bericht wordt geüpdatet als dat gebeurt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Ssb, DE couch multiplayer, krijgt VR ondersteuning? Van alle games die beschikbaar zijn op de Switch? En ik ben helemaal niet van het laten spelen van een game als Smash door de computer, dus die hele amiibo functie is voor mij ook niet van toepassing. We wachten rustig af tot er nieuws is over de nieuwe dlc character.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren