1. Nieuwe Smash Bros. Ultimate-vechter vandaag om 15:00 onthuld

Nieuwe Smash Bros. Ultimate-vechter vandaag om 15:00 onthuld

Laatste personage wordt getoond

Via het Nintendo Versus Twitter-account is een nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-livestream aangekondigd. Tijdens deze livestream krijgen kijkers 35 minuten lang een kijkje naar het toekomstige dlc-personage.

De stream vindt op 16 januari plaats om 15:00 uur Nederlandse tijd en gaat ongeveer 35 minuten duren. De vechter die ditmaal wordt getoond is de laatste van deze Fighters Pass, Joker uit Persona 5, Hero uit Dragon Quest, Banjo & Kazooie en Terry Bogard uit Fatal Fury gingen dit laatste personage al voor. Tijdens deze stream wordt het laatste personage onthuld en gelijk gedemonstreerd.

Er is al bevestigd dat er meer fighters aan gaan komen. "We zijn blij dat we kunnen bevestigen dat er meer dlc-personages onderweg zijn voor Super Smash Bros. Ultimate. Naast de vijf die er met deze Fighters Pass worden uitgebracht, kunnen wij bevestigen dat er nieuwe vechters in ontwikkeling zijn."

De stream is te kijken via het Youtube- of Twitch-kanaal van Nintendo Nederland of via onze website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Dus deze week opnieuw geen general direct. Nintendo het gaat eens tijd worden om je 2020 games te onthullen.
 • @smaakmaker

  Helemaal mee eens! Wij willen BOTW 2, Metroid Prime 4, van mij part een fukkin' nieuw deel uit StarFox!
 • @smaakmaker

  Vorig jaar was ie in februari en aangezien we in januari al een Pokémon Direct en een een Smash livestream hebben (gehad), verwacht ik ‘m dit jaar ook in februari, of net als in 2018 in maart. Er komt in ieder geval een Direct aan. :)
 • @Piet S. maart zal wel erg laat zijn voor een nieuwe direct. Het beste zal zijn volgende week. Maar uiterlijk begin februari.
 • @smaakmaker

  Ik gok op feb. :) (2 jaar geleden was ie begin maart, maar vorig jaar gelukkig begin feb.)
 • @Piet S.
  Ik verwacht wel dat hij in feb komt en denk ook wel begin feb. Aangezien Animal Crossing staat gepland voor 20 maart verwacht ik dan wel minimaal een maand daarvoor een Nintendo Direct.

  Wie verwacht of hoop jij als nieuwe fighter voor Smash?
 • @Snafu9

  Ik hoop op Conker of Crash (of Dixie, maar dat kan niet), maar ik gok erop dat het een "onbekender" character gaat worden.
 • @Piet S.
  Ik hoop op Sora, Rayman of me stoutste droom Geralt of Rivia maar dat zal sowieso niet gebeuren. Verder laat ik me verrassen.
 • @Snafu9

  Hmmm….. Geralt… Dat zou best eens kunnen… Nu the Switcher 3 uitgekomen is en Geralt een rol speelt in Daemon X Machine, zie ik het best al mogelijkheid dat hij het wordt/is!

  Rayman zou ook tof zijn! Of Shantae! Dat zou ik ook tof vinden! :D
 • @Piet S. Ja maar 2 jaar geleden hadden we in januari alleen een mini direct gehad. Dus ik verwacht hem ook begin februari. Maar ik hoop volgende week wel fijn dat het Smash character en Pokemon Dlc een eigen moment hebben gekregen. Dan is er voor de direct meer tijd vrij om nieuwe dingen aan te kondigen.
 • @smaakmaker

  Klopt. En daar ben ik het mee eens, dat is inderdaad fijn. Ik hoop op feb. in ieder geval.
 • @Piet S.

  Ze zijn aan het wachten totdat Sony hun details hebben vrijgegeven ivm de ps5, zodat Nintendo een datum kan plakken voor BOTW2.
 • @CyberFl

  Ja, vast wel… :'-D
 • Ben benieuwd!
  Heb een paar waarop ik hoop maar wacht het gewoon rustig af.
  Lekkere opwarmertjes voor de echte Direct die later nog komt.
 • Ik verwacht dat ze later vandaag of morgen hun echte grote Nintendo Direct aankondigen die zich net vóór de stream van Smash komt. Deze Direct eindigt met de reveal van de niewe SSB karakter. In de stream daarna gaan ze meteen diep in op dat karakter.
 • @Exalian

  Dat lijkt me heel sterk. Hoeft trouwens geen afsluiter van de direct te zijn. Terry zat ook in de Switch headlines van een direct. Ik hoop ook wel op een betere afsluiter dan web dlc character.
 • Nintendo heeft niets om te onthullen dit jaar. Drm geven ze nog steeds geen direct.
 • @CyberFl

  Vast wel. Die zorgen wel dat ze er elk jaar een paar nieuwe vette games uitgooien.

  Ik vind t wel lekker dat de eerste game die ik echt graag wil pas in mei verschijnt (Last of us 2). Dat geeft me tijd om nog ff te genieten van Horizon en om the last of us 1 Nog een keer te spelen.

  Ik heb de laatste tijd ook wel weer zin om Super Mario Odyssey te spelen, dus mss start ik die nog wel een keer op als er voorlopig niet iets echt tofs voor de switch uitkomt.
 • @CyberFl

  Als dat zo was dan zouden ze ook niet aanwezig zijn op de aankomende E3. O, wacht… 🤭
 • @Piet Nou Nintendo heeft voorlopig nog niets spannends aangekondigd. En een zwaar teleurstellende line up voor dit jaar. Dus laten we eerst maar afwachten waar Nintendo allemaal mee komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren