1. Super Smash Bros. Ultimate-toernooi komt naar Nederland

Super Smash Bros. Ultimate-toernooi komt naar Nederland

Eerste kwalificatieronde is op 7 december

Via een persbericht laat Nintendo Benelux weten dat ze wederom op zoek zijn naar de beste Super Smash Bros. Ultimate-spelers met de Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. De eerstvolgende kwalificatieronde gaat op 7 december van start.

Teams van drie nemen het tegen elkaar op in verschillende rondes, en iedere ronde bestaat uit drie modi: Singles, Doubles en Squad Strike. Samenwerking is dus van groot belang. Het team wat het beste kan samenwerken en de ronde wint gaat door. Tevens kunnen spelers geen gebruikmaken van voorwerpen in-game.

Super Smash Bros. Ultimate

In totaal zijn er acht kwalificatiesrondes waarin teams strijden voor de titel van beste Super Smash Bros. Ultimate-team. De eerstvolgende kwalificatieronde wordt gehouden tijdens de Lightning: Volume, een community-toernooi in Eindhoven. Uit iedere kwalificatieronde komt een winnend team en deze acht teams gaan het tegen elkaar opnemen in het eindtoernooi. Een specifieke datum hiervoor is nog niet bekend, maar ergens begin 2020. Het winnende team mag vervolgens Nederland vertegenwoordigen tijdens de Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren