1. Superliminal komt volgend jaar naar Ps4

Superliminal komt volgend jaar naar Ps4

Optische illusies en meer

De breinbrekende wereld van Superliminal komt vanaf volgend jaar ook naar de PlayStation 4, zo wordt bekendgemaakt tijdens de State of Play-livestream van vandaag.

Superliminal, tot op heden alleen beschikbaar via de Epic Games Store voor pc, maakt gebruik van optische illusies om de speler te verwarren. De speler moet deze illusies en de omgeving in de game manipuleren om puzzels op te lossen. Voorwerpen die eerst klein lijken kunnen bijvoorbeeld van formaat veranderen wanneer de speler deze oppakt en naar achteren loopt, verder van het voorwerp.

De speler gebruikt de omgeving om op een creatieve manier problemen op te lossen, zoals het vergroten van een beeld om een ruimte uit te kunnen klimmen. Het vergt een andere manier van denken en creatieve oplossingen. Zo kan een oplossing bijvoorbeeld niet te zien zijn als de speler er recht voor staat, maar wellicht wel van de zijkant.

Bekijk hieronder de trailer.

Superliminal komt volgend jaar naar de PlayStation 4 en is reeds beschikbaar voor pc via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren