1. Swery's The Good Life nu op Kickstarter

Swery's The Good Life nu op Kickstarter

Poging nummer twee

Ontwikkelaar Swery 65 heeft zijn nieuwe game The Good Life op Kickstarter geplaatst. Vorig jaar faalde een campagne rondom de game op Fig.
De game speelt zich af op het Britse platteland waar een fotojournalist Naomi een vreemd dorpje genaamd Rainy Woods onderzoekt. Mensen veranderen 's nachts namelijk in katten en honden.


The Good Life lanceerde vorig jaar september op Fig en wist iets minder dan de helft van het beoogde doel van 1,5 miljoen dollar op te halen. Swery en zijn team proberen het nu opnieuw op Kickstarter. "We hebben veel geleerd van de eerste campagne", vertelt hij. "We lanceren niet zomaar de campagne opnieuw."

Zo is er nu alvast een prototype zichtbaar voordat mensen beslissen of ze geld overmaken. Ook wordt er nu om 647.000 dollar gevraagd. De graphics zijn daarnaast aangepast om meer details te tonen.

De game heeft veertig dagen om gefinancierd te worden. Als dat lukt komt The Good Life uiteindelijk naar PlayStation 4 en Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren