1. Switch-bundel met Diablo 3: Eternal Collection onthuld

Switch-bundel met Diablo 3: Eternal Collection onthuld

Komt op 2 november uit

Vanaf 2 november is een Switch-bundel met de Blizzard-game Diablo 3: Eternal Collection beschikbaar.

De bundel bevat een Switch-systeem en dock met DIablo 3-artwork, een downloadcode voor de game en een etui voor de Switch in de stijl van de game. In onderstaande video is de bundel te bekijken.

Diablo 3: Eternal Collection bevat de volledige game met daarbij de uitbreidingen Rise of the Nectromancer en Reaper of Souls. Op de Switch zijn er in-game voorwerpen te vinden gebaseerd op Nintendo-franchises. Zo zijn er een pantser gebaseerd op Ganondorf en een Cucco-huisdier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • beetje mosterd na de maaltijd in mijn ogen
  • @MrRik

    Ja maar het blijft tof dit om dit straks te kunnen spelen op een Nintendo Console…
    Ik wed dat hier nog een hele nieuwe doelgroep voor is..
  • @MrRik Ik heb 'm op PC en PS4… Maar ik wil deze ook! Ik heb hier hetzelfde gevoel bij als bij Skyrim: natuurlijk is het dezelfde game die je al uren hebt gespeeld. Maar dan mobiel! Overal een potje Diablo kunnen spelen vind ik heel erg tof.
  • @Bert de Vries @deftones dat zeker! Zeg ook verder niet dat het een slecht iets is alleen dat het een beetje laat is in mijn ogen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren