1. Piepkleine Switch-dock in de maak

Piepkleine Switch-dock in de maak

Is binnen een dag gefinancierd

Genki werkt aan een minuscule Switch-dock die de grootte heeft van een klein blokje.

De dock heeft een HDMI-opening, USB-C opening en een ingang voor USB-accessoires. De 'Covert Dock' kan in een stopcontact geplugd worden en aan de televisie en een Switch verbonden worden. Op deze manier kan men zonder de officiële dock toch Switch op tv spelen.Vooralsnog is het apparaat alleen geschikt voor Amerikaanse stopcontacten, al kan dit via een converter omzeild worden.

Dit moet vooral handig zijn voor mensen die hun Switch op de televisie van iemand anders willen spelen, of bijvoorbeeld in een hotelkamer. Op die manier hoeft de grotere, officiële dock niet meegenomen te worden.

Gisteren is de Kickstarter-pagina online gezet. Het bedrijf had 44.601 euro nodig om het apparaat te produceren, maar op moment van schrijven is al meer dan 300.000 euro opgehaald. Het lijkt er dus op dat de Covert Dock sowieso geproduceerd gaat worden. In december dit jaar moeten de eerste exemplaren opgestuurd worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik neem de dock gewoon altijd mee naar vrienden. Is dat al teveel moeite voor velen?
  • @blue_blade_3 ik vind het toch best irritant om elke keer de kabels eruit te trekken en de dock mee te nemen. Vooral bij mijn tv-kast is het moeilijk te bereiken wegens de diepte. Zoiets zou uitkomst bieden ja :)
  • @Reksho

    Mee eens. Alleen aan die Amerikaanse stekker hebben we er niks aan.
    En we hebben 230V hier. Dus hopelijk produceren ze ook voor andere landen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren