1. Gerucht: Overwatch lijkt naar de Switch te komen

Gerucht: Overwatch lijkt naar de Switch te komen

Binnenkort te zien in een Nintendo Direct?

Overwatch zou wel eens op de Switch uit kunnen komen, zo lijkt een Switch-etui die kort op Amazon stond te suggereren.

De etui is van fabrikant PowerA en officieel gelicenseerd door Nintendo en Blizzard Entertainment. Er waren foto's van de etui te zien op Amazon. Fans speculeren nu dat de game naar Switch komt, omdat het anders niet logisch is om een etui van de game uit te brengen voor de Switch. Het feit dat de etui na plaatsing gisteren na een korte tijd weer offline werd gehaald, versterkt de geruchten alleen maar.

Veel fans vragen al geruime tijd om een Switch-versie van Overwatch. Vorig jaar bracht Blizzard Diablo 3 al naar de hybride console, dus mogelijk smaakte de samenwerking tussen Blizzard en Nintendo naar meer.

Blizzards Jeff Kaplan liet tijdens een livestream afgelopen zomer al weten rond september met een aankondiging omtrent Overwatch te komen. Wellicht gaat het om de nog onaangekondigde Switch-versie. Fans speculeren dat er komende maand een Nintendo Direct wordt getoond, zoals elke september, en dat Overwatch daarin aangekondigd wordt. Daarnaast wordt begin november Blizzcon gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Goh, ziet er best gaaf uit voor een etui! Ik denk dat Overwatch nog redelijk goed kan draaien op een Switch. Ooit met een LAN-party Overwatch redelijk werkend gekregen op een flink oude laptop met specs slechter dan de Switch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren