1. Switch-exclusive Daemon X Machina laat van zich zien

Switch-exclusive Daemon X Machina laat van zich zien

Komt ergens in 2019 uit

Nintendo heeft gameplay getoond van de Switch-game Daemon X Machina.

De gameplay werd getoond tijdens de Nintendo Treehouse-livestream afgelopen nacht en toont een tutorialmissie en een andere missie. Spelers kunnen in hun mech rondvliegen en alles aan gort knallen, inclusief gebouwen, en zelfs wapens van andere mechs afpakken.

Kenichiro Tsukuda, een producer van de Armored Core-serie, werkt mee aan de game. Ken Awata en Ken Karube zitten samen op de Director-stoel en hebben respectievelijk gewerkt aan Monster Hunter: Stories en Panzer Dragoon Orta. De game moet ergens in 2019 naar Switch komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Hier hebben weinig mensen het over maar hallo! deze mensen hebben wel even gewerkt aan geweldige games.. en Mech's op een Switch hoe tof is dat, en het ziet er ook nog eens heel goed uit… jammer dat het pas in 2019 uitkomt..
 • @deftones

  Sorry, maar ik vind dit echt zo'n kutgenre he.
 • @benjaminben

  Vroeger had je op de X-box een paar Mech games die speelden zwaar en log en je voelde je niet verbonden met de spelwereld.. Maar als de beleving sneller en soepeler word zoals in Titanfall 2 dan ben ik daar wel voor in..
  Maar ja ik vind tank spellen zoiezo gaaf ik hou van ijzeren monsters :-)
 • @deftones

  Mag je ook vinden maar dit is niet echt mijn ding
 • Prima Benjaminben.. ik heb je een lange tijd niet gezien trouwens welkom terug jongen… en gelijk weer even op het volg knopje gedrukt zo doen we dat bij Insidegamer..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren