1. Terugspoel-functie voor Nintendo Switch Online onthuld

Terugspoel-functie voor Nintendo Switch Online onthuld

Maakt het spelen van NES-games iets makkelijker

Je kunt vanaf 17 juli tijdens het spelen van NES-games via Nintendo Switch Online de game op elk moment kort terugspoelen.

Dat doen spelers door de ZL- en ZR-knoppen in te drukken en ingedrukt te houden tijdens de game. Daardoor kunnen spelers bijvoorbeeld de tijd terugspoelen wanneer ze geraakt worden door een vijand of in een afgrond vallen, om het zo opnieuw te proberen zonder een leven te verliezen.

Op 17 juli komen er ook weer twee NES-games naar de service: Donkey Kong 3 en Wrecking Crew. Laatstgenoemde game laat Mario en Luigi met een hamer allerlei objecten vernietigen. Elk vernietigbaar gebied is een puzzel. Donkey Kong 3 draait om Stanley, die met een bus insectenspray moet proberen Donkey Kong weg te jagen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heel leuk maar……………..zoals de rest van de userbase schreeuwt en wat je overal leest als reactie hierop. We willen meer dan die 2 a 3 NES games per maand.

    Ja het is goedkoop voor 20 euro per jaar, maar gooi die prijs dan omhoog en bied iets meer aan. Mensen betalen graag wat extra voor extra content die hen WEL interesseert.
  • @Newgamessuck

    Liever de VC weer terug, dan kun je zelf bepalen wat je aanschaft.
  • Want games waren vroeger te moeilijk?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren