1. Switch Pro gaat volgens retailer 399 euro kosten

Switch Pro gaat volgens retailer 399 euro kosten

Onthulling zou morgen kunnen plaatsvinden

Het nog niet aangekondigde nieuwe model van de Nintendo Switch gaat volgens een Franse retailer 399 euro kosten.

De Franse retailer Centro plaatste kort een nieuw Switch-model online - de pre-orders zouden aanstaande vrijdag openen. Hoewel het model inmiddels weer van de website is afgehaald, werd het wel op social media gedeeld. Centro lekte eerder al het bestaan van de aankomende remakes van Pokémon Diamond en Pearl.

Als de prijs van 399 euro correct is, dan gaat het om een toename van ongeveer 100 euro ten opzichte van het standaard model - al wordt de Switch in Nederland over het algemeen voor ongeveer 329 euro verkocht.

Het nieuwe Switch-model is nog niet aangekondigd door Nintendo, maar Bloomberg meldde vorige week dat het apparaat nog voor E3 - dat eind volgende week begint - onthuld wordt, zodat uitgevers hun games voor het systeem kunnen tonen. Het apparaat zou een oled-scherm hebben en 4k-graphics kunnen weergeven. De nieuwe Switch zou vervolgens in september of oktober lanceren.

Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe Switch in de loop van morgen onthuld. Op Amazon Mexico was kort te zien dat de pre-orders daar op vrijdagochtend 7:00 uur Nederlandse tijd live gaan. Nintendo heeft vooralsnog niets bevestigd, ook niet dat het nieuwe model überhaupt bestaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren