1. Switch-versie Apex Legends komt pas in 2021 uit

Switch-versie Apex Legends komt pas in 2021 uit

Steam-versie verschijnt op 4 november

De Switch-versie van Apex Legends komt niet meer dit jaar uit - het spel is uitgesteld naar volgend jaar.

Dat hebben Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd. De Switch-versie stond eigenlijk voor dit jaar gepland, maar dat is niet meer haalbaar. "Om recht te doen aan het spel en er een geweldige ervaring van te maken die Switch-spelers verdienen, heeft ons team meer tijd nodig. Dit jaar bevat onverwachtse nieuwe uitdagingen, om het mild uit te drukken, en we willen niets overhaasten." In de update wordt benadrukt dat Apex Legends op de Switch meteen op lancering cross-play en seizoenscontent krijgt.

Verder laat Respawn weten dat Apex Legends vanaf 4 november op Steam verkrijgbaar is. Op die dag begint ook het zevende seizoen van de game. Mensen die het spel nu op Origin spelen kunnen straks gemakkelijk naar Steam schakelen, waarbij alle progressie wordt meegenomen. Steam-spelers ontvangen in het zevende seizoen ook exclusieve geweren-charms geïnspireerd door Half-Life en Portal.

Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat is wel een beetje een probleem van de Switch. Niet zo zeer met deze game overigens, want deze is gratis.

    Echter komen veel third party Switch games veel later dan op de Playstation en Xbox en dan ook nog 10 euro duurder vaak.

    Daarnaast meestal is de release eenmaal daar is het op de andere consoles al dik in de afprijsing. Dan is de keuze meestal niet zo moeilijk natuurlijk. Op een andere console vaak goedkoper, betere versie en eerder beschikbaar.

    Enigste kan wezen d,at je alleen een Switch hebt of de game graag als handheld game wilt gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren