1. Gerucht: Er komt een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy

Gerucht: Er komt een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy

Maar Nintendo heeft nog niets bevestigd

Er zou wel eens een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy kunnen komen. Het spel zou zelfs al af zijn.

Dat meldt Imran Khan, de senior editor van de Amerikaanse uitgave Game Informer, op Twitter. Volgens hem bestaat er een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy. Hij zou zelfs al af zijn en Nintendo zou wachten op het juiste moment om de collectie aan te kondigen. Dat had eigenlijk in december vorig jaar moeten gebeuren, maar deze aankondiging zou uitgesteld zijn. Nintendo heeft vooralsnog niets bevestigd.

Vorige week liet het bedrijf wel weten dat de ontwikkeling van Metroid Prime 4 bij een onbekende ontwikkelaar is gestopt en opnieuw wordt gestart bij Retro Studios, de ontwikkelaar van de drie Metroid Prime-games. Dit betekent waarschijnlijk dat het nog jaren duurt voordat de in 2017 aangekondigde game af is. Khan laat op Twitter weten dat Retro Studios zelf een demo ontwikkelde van Metroid Prime 4 en die aan Nintendo liet zien, waarna de Amerikaanse ontwikkelaar met Metroid Prime 4 aan de slag mocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Tuurlijk wordt dit een gerucht. Het is natuurlijk een zoethoudertje voor MP 4.
 • @Gilbie
  Eerste wat ik ook dacht. Al is het voor mensen die het nooit hebben gespeeld wel erg tof.
 • Zou gaaf zijn. Ik heb de trilogy op de Wii, maar amper gespeeld. Ik heb vorige week Dark Souls op de Switch gekocht en ik speel nu veel vaker op de Switch. Als ik klaar ben zou de Metroid Prime Trilogy goed uitkomen.
 • Zou alleen bereid zijn om dit te kopen als het echt een dikke upgrade qua graphics krijgt.
 • @Luigi1985

  Full priced wel…Voor 30 eurootjes koop ik het wel…
 • @Newgamessuck

  Ik heb sowieso alle drie de delen origineel en ik heb nog de bundel voor de Wii. Eigenlijk moet ik m dus helemaal niet kopen..
 • @Luigi1985

  Is denk ik veel waard. Ik wou destijds die trilogie fysiek hebben, maar hij was te duur, dus heb dan maar de digitale 20 euro editie gekocht en nooit gespeeld.

  Via de Wii U.
 • Die koop ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren