1. The Elder Scrolls Blades komt pas in 2020 naar Switch

The Elder Scrolls Blades komt pas in 2020 naar Switch

PvP-update verschijnt begin december

The Elder Scrolls Blades komt pas begin volgend jaar uit op de Switch.

Dat heeft Bethesda laten weten in een nieuwe blogpost. De game stond voor een release in 2019 gepland, maar het was al geruime tijd stil rondom de Switch-versie. Het uitstel komt dus niet geheel als verrassing. Met de extra tijd wil Bethesda er voor zorgen dat de game van een kwaliteit is die fans van de franchise verwachten. "We stellen jullie geduld zeer op prijs."

In de komende weken krijgt Blades op andere platforms een update. De grootste toevoeging is PvP. Hierdoor kunnen spelers tegen elkaar vechten; gewoon voor het plezier of om loot te vergaren. Wanneer de Switch-versie uitkomt, bevat die versie ook cross-platform PvP-gameplay.

The Elder Scrolls Blades verscheen eerder dit jaar als free-to-play-game op iOS- en Android-apparaten. Spelers kunnen zowel kerkers verkennen als in de overkoepelende wereld rondlopen. Er zijn handgemaakte en willekeurig gegenereerde kerkers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heeft Bethesda de laatste jaren iets goed gedaan? Ik kan me alleen de Switch release van Skyrim herinneren. Voor de rest is het alleen maar ellende. :'-D
  • @Piet S. Wolfenstein.
  • @Robskeee

    O ja, inderdaad.
  • Maak er maar 2027 van hoor, vind ik ook helemaal prima.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren