1. Switch-versie The Outer Worlds getoond in screenshots

Switch-versie The Outer Worlds getoond in screenshots

Game komt op 5 juni uit op de hybride console

De uitgestelde Switch-versie van The Outer Worlds heeft voor het eerst in lange tijd weer van zich laten zien via een aantal nieuwe screenshots.

The Outer Worlds verscheen vorig najaar al voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie zou eigenlijk begin dit jaar uitkomen, maar werd toen uitgesteld. NU komt het spel op 5 juni uit. Hoewel de game eerste alleen digitaal naar de Switch zou komen (en een 'fysieke' versie in de winkel alleen een downloadcode zou bevatten), heeft men er inmiddels voor gekozen het spel daadwerkelijk ook op cartridge te leveren.

In The Outer Worlds verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De game lijkt in veel opzichten op Fallout: New Vegas. Dat is ook niet zo gek: beide spellen zijn ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft gekochte Obsidian Entertainment.

The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oww dat heb ik even gemist dat de game ook fysiek gaat verschijnen. Dat is wel nice misschien dat ik dan maar een fysiek exemplaar aanschaf. Dit hangt overigens even van de reviews af als het veel minder is dan de ps4 versie dan haal ik toch maar de ps4 versie.
 • @DefenseForceNL

  Ik koop hem waarschijnlijk op de Switch.
  Soms verkies ik de Switch boven de "betere" platformen omdat de handheldmodus zo leuk is.
 • @Don Carpaccio

  Ja dat heb ik ook behalve als het verschil gewoon te groot is. Ik kan leven met iets mindere graphics en dergelijke, maar het moet wel gewoon lekker draaien.

  Als je bijvoorbeeld MK11 op de Xbox of Ps hebt of op de Switch dat verschil is niet alleen qua graphics groot, maar ook qua performance en dan kies ik wel voor de ps4.
 • @Don Carpaccio

  Doe ik ook vaak, ligt wel aan welk type game. First-person shooters op de Switch vind ik in handheld niet zo tof spelen eerlijk gezegd. Hij is wel perfect voor third-person en side-scrollers.
 • @benjaminben ik heb de borderlands en de bioshock games in pre-order staan :) ik ga het meemaken!
 • @BertdeVries

  Ben benieuwd wil ze beide ook graag juist voor de handheld mode, maar nog geen pre-order gedaan, omdat ik erg twijfel aan hoe deze games draaien op de Switch. En wat Benjaminben zegt heb ik ook vind Shooters tot zover niet lekker spelen op de Switch.

  Heb Turok dat nog wel gaat, maar Ion Fury qua aiming vind ik echt een pain in the ass. Uiteraard als handheld mode met een pro controller zou het wel goed wezen denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren