1. System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk vr-ondersteuning

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk vr-ondersteuning

Verdere details nog steeds onbekend

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk virtual reality-ondersteuning. Daar hint ontwikkelaar Nightdive Studios naar in een tweet.

De tweet betreft een korte video, waarin de game gespeeld wordt met Valve Index-controllers. Daarmee lijkt het erop dat een van de toevoegingen in System Shock Enhanced Edition een vr-modus betreft, maar volledige bevestiging is er nog niet.

In 2019 kondigde Nightdive Studios aan dat het werkt aan een verbeterde versie van System Shock 2. Wat er verder aan de game wordt toegevoegd is nog onduidelijk, maar afgaande op de Enhanced Edition van het eerste deel uit 2015 kunnen spelers hogere resoluties, verbeterd geluid en geoptimaliseerde besturing verwachten.

Ook werkt Nightdive Studios aan een volledige remake van de eerste System Shock na een succesvolle Kickstarter-campagne. De game moest in 2020 verschijnen voor pc, maar werd uitgesteld.

Tot slot werkt Otherside Entertainment samen met Tencent aan System Shock 3 pc en consoles. Een releasedatum voor die game is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren