1. Table Top Racing: World Tour komt naar de Switch

Table Top Racing: World Tour komt naar de Switch

Vanaf 1 mei beschikbaar

Table Top Racing: World Tour Nitro Edition komt begin volgende maand naar Switch.

De game was al geruime tijd beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en is inmiddels al bijna vijf miljoen keer verkocht. De Switch-versie kost 27,99 euro en wordt de meest complete versie, met alle eerder verschenen dlc en updates er in verwerkt.

Het spel lijkt een beetje op Micro Machines, aangezien spelers met kleine wagens door gigantische werelden rijden. De game krijgt daarnaast ook splitscreen multiplayer voor twee spelers. Natuurlijk kan er ook online geracet worden met maximaal acht spelers.

Table Top Racing: World Tour Nitro Edition is vanaf 1 mei verkrijgbaar op de Switch eShop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik heb het spel nooit gespeeld en misschien is het wel erg leuk om te spelen, maar toch ziet dit er toch uit als goedkope troep? Het lijkt even snel in elkaar geflanst te zijn.

  Ik ben niet iemand die een spel direct afkraakt om graphics, maar hier zie je toch duidelijk dat het beter kan en dat ze niet het beste hebben afgeleverd?

  Andere games kiezen bewust voor een stijl en zien er daarom soms wat ouderwetser uit, zoals Celeste, maar gewoon een 3D game die er uit ziet als een PS2 game vind ik niet echt een bewuste stijl, maar gewoon goedkoop. En vind de prijs best hoog.
 • @Luigi1985 amen, ik kon het niet beter verwoorden!
 • @Luigi1985

  Dit had inderdaad een GC game kunnen zijn…
 • @Luigi1985

  Heb het gespeeld via Plus, op PS4 zag de game er wel redelijk uit (niet supermooi ofzo maar zeker niet lelijk).

  De game zelf is in ieder geval niet zo bijzonder aangezien het niet eens local multiplayer heeft. De singleplayer/online is even geinig maar thats it.

  Geinig tussendoortje deze game, meer niet. (IMO)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren