1. Tactische rpg King Arthur: Knight's Tale aangekondigd

Tactische rpg King Arthur: Knight's Tale aangekondigd

Volgend jaar naar PS5, Xbox Series X en pc

Neocore Games heeft King Arthur: Knight's Tale aangekondigd via een eerste trailer.

King Arthur: Knight's Tale is een tactische rpg die is gebaseerd op de legende van King Arthur. De game speelt zich af na het gevecht tussen Arthur en The Black Knight (Sir Mordred), waarbij beiden om het leven komen. Spelers komen echter weer tot leven als Mordred om Avalon te redden van demonische wezens.

Gevechten spelen zich turn-based af, met dertig personages die zijn verdeeld over vijf klassen. Neocore Games - bekend van de Van Helsing-titels- vergelijkt de gameplay zelf met Xcom en 'op personages gerichte rpg's'.

Momenteel is de Kickstarter-campagnevan Knight's Tale live, maar de ontwikkelaar geeft nog niet aan wat de doelstellingen exact zijn. De game moet volgend jaar verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Turn based combat 😍😍. Beste combat ooit bedacht. Ben wel benieuwd naar deze game, hun van helsing games zijn aardig matig dus ik kijk de kat nog even uit de boom.
  • Qua style en graphics lijkt het wel tof, maar de game mag van mij wel iets meer 2020.
    Komt een beetje houterig over, alsof je Zwaarden & Sandalen speelt.
  • Klink heel interessant en een toffe setting maar heb simpelweg een hekel aan turnbased combat dus dit word hem niet voor mij. Zelfde reden als dat ik Wasteland 3 aan me voorbij moest laten gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren