1. Ontwikkeling Kerbal Space Program 2 gaat naar nieuwe studio

Ontwikkeling Kerbal Space Program 2 gaat naar nieuwe studio

Nieuwe video toont blik achter de schermen

Er is door Private Division - een dochterbedrijf van Take-Two - een nieuwe studio geopend om de ontwikkeling van Kerbal Space Program 2 op zich te nemen.

Kerbal Space Program 2 werd vorig jaar aangekondigd en samen door Private Division en Star Theory Games ontwikkeld. De ontwikkeling van het spel gaat nu volledig naar de nieuwe, nog naamloze studio die opgericht is. Star Theory-directeur Jeremy Ables, creative director Nate Simpson en hoofdproducent Nate Robinson vertrekken ook naar de studio.

Het vervolg op de geprezen simulatiegame waarin spelers hun eigen raket bouwen om door de ruimte te reizen biedt nog meer mogelijkheden om een ruimteprogramma te bouwen. Spelers kunnen in dit vervolg kolonies creëren om materialen te verzamelen. Deze kolonies worden steeds slimmer en kunnen op een gegeven moment hun eigen technologie bouwen en daarmee verder de sterren verkennen. Ook intergalactische ruimtereizen zijn mogelijk.

Kerbal Space Program 2 moet ergens het het fiscale jaar 2021, dat loopt van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021, uitkomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren