1. Takedown at the Guardian Breach-update Borderlands 3 uitgesteld

Takedown at the Guardian Breach-update Borderlands 3 uitgesteld

Vanwege BLM-protesten

Gearbox Software, de ontwikkelaar van de Borderlands-games, gaat de Takedown at the Guardian Breach-update voor Borderlands 3 uitstellen. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een verklaring.

De reden van het uitstel zijn de Black Lives Matter-protesten die op dit moment op verschillende plekken in de wereld gehouden worden. Gearbox Software plaatste vorige week al niets op hun social media-platformen uit solidariteit naar de protestanten toe. Nu heeft de ontwikkelaar besloten om de grote update voor Borderlands 3 uit te stellen voor onbepaalde tijd. Het volledige bericht is hieronder te bekijken.

Wanneer Takedown at the Guardian Breach gaat uitkomen is nog niet bekend. Gearbox is niet het eerste gamebedrijf die iets heeft uitgesteld vanwege de protesten. Eerder stelde Infinty Ward de nieuwe seizoenen van Call of Duty: Warzone, Modern Warfare en Mobile uit. Sony maakte ook bekend om de presentatie voor de PlayStation 5 voor onbepaalde uit te stellen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren