1. Gelekte video's lijken op Tales from the Borderlands Redux te wijzen

Gelekte video's lijken op Tales from the Borderlands Redux te wijzen

En zit er ook een vervolg aan te komen?

Tales from the Borderlands krijgt mogelijk een rerelease, zo lijken gelekte video's op Reddit te tonen.

De twee video's staan op r/GamingLeaksAndRumours en zijn geplaatst door een gebruiker die zijn account inmiddels heeft verwijderd. Hier en hier zijn de video's te zien. Daarin is duidelijk 'Tales from the Borderlands Redux' te zien, wat lijkt te wijzen op een soort van heruitgave van de episodische reeks.

Aan het begin van de trailer worden Telltale, Gearbox Software, 2K en AdHoc Studio genoemd. Dat is opvallend, omdat AdHoc en Telltale op dit moment ook samenwerken aan The Wolf Among Us 2. Mogelijk wordt hetzelfde gedaan voor deze heruitgave.

Aan het einde van de tweede video wordt 2020 als releasejaar genoemd en blijft het cijfer '2' wat langer in beeld, wat lijkt te hinten naar een vervolg op de reeks. De url 'talesfromtheborderlands.com' wordt ook getoond in de video, maar die url werkt vooralsnog niet.

Vooralsnog hebben bovengenoemde bedrijven nog niets gereageerd op de geruchten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Why…..
  • @Darkempire Tales from the Borderlands was best een leuke game, een deel 2 is bij mij welkom!
  • @Rynelan87

    Volgens mij is het geen Deel 2 maar gewoon Remaster
  • Het eerste deel staat voor mij op gelijke hoogte met het eerste seizoen Walking Dead en Wolf Among Us. Fantastische verhalende games. Dus een vervolg zie ik graag, maar die houterige engine kan nu echt niet meer. Misschien dat ze dat ook juist aanpakken met de redux.
  • Ik heb toendertijd de eer gehad om de game te reviewen. Één van de beste tell tale games, enkel the wolf among us is beter imho.

    Zowel deze als the wolf among us zie ik graag een seizoen twee van komen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren