1. Talloze pokémon uit Sword en Shield gelekt

Talloze pokémon uit Sword en Shield gelekt

Pas op: Spoilers

De release van Pokémon Sword en Shield komt steeds dichterbij en het wordt alsmaar moeilijker om spoilers te ontwijken. De afgelopen dagen zijn er weer een flink aantal nieuwe pokémon gelekt.

Op verschillende sites en fora zijn een aantal pokémon uit de nieuwe games gelekt. Eerder deze week lekte bijvoorbeeld de evoluties van de starter-pokémon Sobble en Grookey. Redittor TonyTHTony204 plaatste een screenshot op Reddit waarin de evoluties zijn afgebeeld.

De evolutie van Scorbunny is nog nergens op het internet verschenen. Maar dit is nog lang niet alles; er is namelijk een afbeelding opgedoken waar een hele hoop pokémon, afkomstig uit de nieuwe game, zijn te bewonderen. Het lekken van nieuwe pokémon houdt maar niet op, het is te hopen dat nog niet alle pokémon zijn gelekt tegen de tijd dat Pokémon Sword en Shield in verschijnen.

Naast al deze pokémon zijn er ook een aantal verhaalelementen gelekt, maar hier gaan we niet verder op in, het moet immers wel een nieuwe ervaring blijven. Mensen die zichzelf écht niet kunnen inhouden, kunnen de Subreddit van Pokémon checken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • "De evolutie van Scorbunny is nog nergens op het internet verschenen"

  Oohw jawel hoor. Van alle 3 de starters zijn stage 1 en 2 al gelekt. Dat is ook de enige "leak" die ik heb/wil zien. De rest kijk ik niet naar.
 • #GrookeyGang

  Ik ben persoonlijk wel blij met de leak, dan kan ik toch beter iets inplannen en kunnen de mensen die het absoluut niet willen er toch voor kiezen om te negeren.
  Maar ik ben nu wel van 4/6 pokémon zeker dat zij een plekje krijgen, al ga ik denk ik meer dan 6 in mijn team gebruiken. Zal denk ik rond de 9 liggen.
 • Ze hebben de starter evoluties zo verkloot zeg! De rest van de design zijn ookn niet bepaald goed op een paar na

  En dan ook nog maar 400 pokemon kun je overzetten naar de galar regio en daar zitten de galar pokemon bij WAT!
 • Ze hadden precies geen inspiratie meer.
 • @CyberFl Dat is al even zo, toch?
 • Zit er ook ergens een koe tussen?
 • Heb vroeger heel vaak Pokémon games gespeeld, maar hier loop ik totaal niet warm van. Nintendo is het totaal aan het uitmelken, geef me geen ongelijk. De populariteit is alleen zeer groot in Japan, en in Europa heb je Piet.
 • @CyberFl

  Hihih
 • @CyberFl
  EU heeft ook mij. Je zit er duidelijk wel mee dat de designs je niet aanspreken. 2 comments onder 1 artikel. Wauw.

  "Volwasse" games zoals CoD zijn meer jou ding begrijp ik al.
 • @blue_blade_3

  Bwa, ik ben ook een enorme Zelda fan, heb COD al jaren niet meer gespeeld toen ik onlangs terug ben begonnen met modern Warfare. Ik speel graag games met een zeer goed verhaald, last of us, gow, uncharted, enzo Enzo.
 • @CyberFl Als je denkt dat pokemon alleen groot is in Japan, dan begrijp je er helemaal niets van.
 • @Robskeee

  In Japan is het een way of life, hier in Europa veel minder.
 • @CyberFl Het is zeker veel populairder daar, maar hier in europa zijn er ook veel fans. Kijk alleen eens naar pokemon go, of de nieuwe pokemon film die hier laatst uit kwam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren