1. Dust 2-map van Counter-Strike speelbaar in Fortnite

Dust 2-map van Counter-Strike speelbaar in Fortnite

Dankzij leden van Team Evolve

Team Evolve heeft hard gewerkt om de Dust 2-map uit Counter-Strike na te maken in de creative-modus van Fortnite.

De Dust 2-map is gemaakt door Team Evolve en het heeft geprobeerd de kaart zo precies mogelijk na te bouwen met de tools die Fortnite biedt. De code voor de map wordt binnenkort op het twitter-account van Team Evolve gepost.

Dit creatieve Fortnite-team creëert wel vaker content voor de Fortnite Creative-modus. Zo maakte het al eerder een Super Mario Sunshine-map, een map met verschillende wereldbekende monumenten en de Creative Showdown Capture-map (een kaart voor een wedstrijd tijdens de Summer Block Party). Daarnaast hebben ze samengewerkt met onder andere Samsung, Fortnite Creative World Club, Nickelodeon en Epic Games.

In Fortnite's creative-modus krijgen spelers alle vrijheid om te bouwen wat ze willen. Zo kunnen met complexe voorwerpen nieuwe games worden gecreëerd: Er kan bijvoorbeeld geracet of op andere manieren gevochten worden. Bij het gebruiken van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden.

Team Evolve gebruikt deze modes om zijn maps te maken en in een Twitter-bericht laat het weten dat de code vandaag nog op de site wordt geplaatst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren