1. Team Liquid opent gigantisch trainingscenter in Utrecht

Team Liquid opent gigantisch trainingscenter in Utrecht

Éen van de grootste trainingscentra van Europa

eSports-gigant Team Liquid opent een gloednieuw trainingscomplex in Utrecht. Dit nieuwe complex wordt het Europese hoofdkwartier van het eSports-team.

Het eSports-hoofdkwartier van Team Liquid wordt één van de grootste trainingscentra van Europa. Team Liquid is dan ook één van de grootste en beste eSports-teams van de wereld en ze verdienen een hele hoop geld. Aangezien veel voor het team begon in Utrecht is het alleen maar passend dat het Europese hoofdtrainingscomplex in Utrecht wordt gevestigd.

Team Liquid beschikt in Amerika ook over een enorm trainingscomplex, deze is gevestigd in Los Angeles. Veel Europese leden van het eSports-team moeten vaak op en neer vliegen, deze nieuwe vesting moet er onder andere voor zorgen dat spelers dichter bij huis kunnen trainen en wonen. Team Liquid bestaat uit meer dan zestig spelers die op het hoogste niveau meedraaien in ruim vijftien verschillende games.

Team Liquid heeft eerder al grote prijzen gewonnen in verschillen toernooien en met de komst van het nieuwe trainingscomplex worden de prestaties waarschijnlijk alleen maar beter. Team Liquid haar teams zijn absolute titelkandidaten inCounter-Strike: Global Offensive, Apex Legends, Dota 2, Fortnite, League of Legends en Quake.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren