1. Team Ninja deelt nieuwe Nioh 2-screenshots

Team Ninja deelt nieuwe Nioh 2-screenshots

Into the Dark Realm of the Yokai

Tom Lee, creatief regisseur bij Team Ninja, heeft in een blogpost een update over Nioh 2 geplaatst. In deze update deelt Lee onder andere gloednieuwe screenshots van het volgende Nioh-deel.

Het bericht begint met een introductie van de nieuwe Nioh-protagonist. Voor degenen die het nog niet weten, het gaat hier niet om William Adams van deel één. Het nieuwe hoofdpersonage is een half-mens die beschikt over de uitzonderlijke krachten van de Yokai. Het verhaal van deze samurai speelt zich af in de Sengoku-periode van Japan. Het hoofdpersonage verandert langzaam in een Fiend en deze transformatie brengt de speler diep in the Dark Realm of the Yokai. Check hieronder de nieuwste screenshots Nioh 2.

Nioh 2
nioh 2
nioh 2
Nioh 2

Team Ninja bracht eerder al een Closed Alpha-versie van het spel uit. Lee vermeldt in de blogpost dat maar liefst 50.000 spelers de demo hebben gespeeld. Daarnaast bedankt hij iedereen die na het spelen van de demo een bijpassende enquête hebben ingevuld, dit gaat om ruim 18.000 spelers.

Hieronder vind je gameplay-beelden van deze alpha-versie.

Nioh 2 heeft nog geen exacte releasedate, maar wordt dit jaar nog verwacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren