1. Teamafspraken verpesten solo-modus in Apex Legends

Teamafspraken verpesten solo-modus in Apex Legends

Samen afspreken wie er dit potje mag winnen

De solo-modus van Apex Legends heeft last van spelers die teams vormen en op deze manier de modus domineren.

De solo-modus is beschikbaar van 13 tot 27 augustus en wordt door veel spelers goed ervaren. De modus is bedoeld voor een verandering van scenario's en een andere soort gameplay. De solo-modus wordt echter geplaagd door spelers die van tevoren teams creëren en gezamenlijk coördineren om in dezelfde game terecht te komen.

Dit is een probleem dat ook bij andere games zoals PUBG voorkomt, maar die game biedt de mogelijkheid om deze spelers te rapporteren en op deze manier het probleem tegen te gaan. Deze optie, of iets van gelijke soort, stelt Apex Legends nog niet beschikbaar.

Wanneer spelers tegelijkertijd in een wedstrijd zoeken, is er een grote kans dat deze gezamenlijk in een potje worden geplaatst. Dit maakt het werken in teams makkelijker. Het is mogelijk dat de spelers via Discord of andere programma's communiceren om dit voor elkaar te krijgen.

Spelers delen hun ergernissen erover via Reddit, waar ook de discussie over de Iron Crown Event-voorwerpen zich voortzet, lees daar hier meer over.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiair op de redactie van Inside Gamer en Gamer. Grote Final Fantasy en Tomb Raider fanaat. Ook anime en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Haha mooi dit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren