1. EA toont teaser art van Star Wars Jedi: Fallen Order

EA toont teaser art van Star Wars Jedi: Fallen Order

Game wordt aanstaande zaterdag onthuld

Via Twitter is de eerste teaser art voor de aankomende EA-game Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld.

De nieuwe Star Wars-game wordt namelijk aanstaande zaterdag rond 20:30 uur Nederlandse tijd onthuld op de Star Wars Celebration in Chicago. Daar worden de eerste details en mogelijk ook beelden van de game getoond.

De art toont een gebroken gevest van een lichtzwaard die licht op een gloeiende steen. Ook is het officiële logo van de game te zien. EA meldt in het in Twitter-bericht: "Val niet op".

Er is nog weinig bekend over de actiegame, alleen dat het ontwikkeld wordt door Respawn Entertainment - bekend van Apex Legends en Titanfall - en dat het dit najaar uit moet komen. Volgens geruchten speelt de game zich vijf jaar na Revenge of the Sith af, een periode waarin de Empire probeert alle resterende Jedi uit te roeien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ik hoop echt dat ze het niet verpesten, en hopelijk word het iets als Kotor beetje open wereld achtig en niet lineair
  • Ik weet niet wat ik moet verwachten. Het wordt het derde spel van Repawn in 2 jaar. Toch heb ik goede hoop na het goed ontvangen titanfall 2 en apex legends.
  • Heb hier een goed gevoel bij. Mag ook best wel weer eens, de laatste sterke game was voor mij The Force Unleashed. Ook al weer even geleden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren