1. Teaser onthuld voor Battlefield V-trailer

Teaser onthuld voor Battlefield V-trailer

Devastation of Rotterdam

DICE heeft een teaser uitgebracht van Battlefield V waarin bekend is gemaakt dat er op donderdag 16 augustus een trailer getoond wordt. Een tijd is momenteel nog niet bekend. Het enige wat bekend is, is dat de titel van trailer Devastation of Rotterdam heet.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat DICE donderdag gaat tonen van de nieuwe game. Het lijkt er echter op dat de first-person shooter in gaat op de aanval op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog.

Battlefield V komt uit op 19 oktober 2018 voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Gaan we weer met een teaser trailer….. Dat je dat bij de eerste trailer ooit doet ok.. Maar om dit voor elke trailer te doen is echt triest.
 • Benieuwd hoe laat tie online staat. Ik woon echt letterlijk op Noordereiland waar hard gevochten is om de Maasbruggen, dus laat maar komen deze game!
 • Nederlandse Soldaten ? Just do it.

  Er is niet echt een hype rond deze game. Hopelijk weten ze het tij te keren met deze trailer.
 • @ShadowhunterrX
  Die is er wel hoor, ik speel nu voor de 2e keer de Alpha en heb al wat feedback gegeven. Want hier en daar moet nog wat gesleuteld worden.
  Maar ja daar is een Alpha voor.
  Maar van de meeste spelers in de Alpha zijn ze positief, maar hier en daar nog wat sleutelen.
  Ik ben benieuwd naar die trailer, de gamescon en de beta in september
 • @ShadowhunterrX de hype is er wel, al heeft BF dit niet nodig. Hoe dan ook zal de game zeker goed gaan verkopen, zeker nu COD wederom weer heel slecht is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren