1. Techneut maakt eigen Nintendo Switch

Techneut maakt eigen Nintendo Switch

Had geen geduld meer

Een tech-fanaat heeft een eigen Nintendo Switch gebouwd. De techneut heeft de Nintendo Switch voor vrienden gemaakt, die niet aan een exemplaar konden komen.

Door het coronavirus zijn de Nintendo Switch en bepaalde games bijna niet meer aan te slepen. De consoles die wel beschikbaar zijn worden in veel landen voor woekerprijzen verkocht of zijn niet te vinden. Techneut Sarbaaz had zelf al een Switch in het bezit en praatte er met zijn vrienden erover. Zijn vrienden raakten geïnteresseerd en besloten de zoektocht naar de Nintendo Switch te beginnen, zonder geluk. Sarbaaz nam toen het besluit om dan maar een Nintendo Switch te gaan bouwen voor zijn vrienden.

Met 22 onderdelen met een waarde van 200 dollar (ongeveer 184 euro) ging de techneut aan de slag, met resultaat. In één maand heeft Sarbaaz de console van Nintendo vanaf de grond nagebouwd. Op Imgur deelt hij het eindresultaat met een uitleg over hoe hij het gedaan heeft. De zelfgebouwde Nintendo Switch is hieronder te bekijken.

De Nintendo Switch is nu wereldwijd beschikbaar. Alleen is die op het moment wel bijna overal uitverkocht .

Nintendo Switch

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dat ding ziet er gaver en stabieler uit dan een daadwerkelijk winkel exemplaar XD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren