1. Genshin Impact-website lekte telefoonnummers van spelers

Genshin Impact-website lekte telefoonnummers van spelers

Woops...

Via de officiële website van Genshin Impact zijn telefoonnummers van spelers gelekt.

Het gaat om telefoonnummers gelinkt aan de accounts van spelers, zo wordt op Reddit gemeld. Spelers zouden al weken aangeven dat men telefoonnummers kan vinden door op de officiële website naar gebruikersnamen te zoeken. Dit doen ze via de pagina om een vergeten wachtwoord aan te passen.

"Als je naar de miHoYo-accountwebsite gaat, op wachtwoord vergeten drukt en je gebruikersnaam intikt, wordt het e-mailadres gedeeltelijk gecensureerd. Maar als je een telefoonnummer hebt gebruikt, wordt deze niet gecensureerd", aldus een Reddit-gebruiker. Ontwikkelaar MiHoYo heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het probleem of gemeld hoeveel mensen hier de dupe van zijn. Het probleem schijnt inmiddels wel opgelost te zijn.

Genshin Impact verscheen eerder dit jaar op PlayStation 4, pc, iOS en Android en is erg populair. Het free-to-play spel bevat een gacha-model, een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen vrijspelen. De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Genshin impact

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren