1. Final Fantasy 14 krijgt een televisieserie

Final Fantasy 14 krijgt een televisieserie

Releasedatum nog niet bekend

Er wordt door Sony een televisieserie gebaseerd op Final Fantasy 14 ontwikkeld.

De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Hivemind. Het gaat daarbij om een live-action serie en dus niet geanimeerd. Het is voor het eerst dat de wereld van Final Fantasy in live-action wordt uitgebeeld.

De serie moet een nieuw verhaal vertellen, maar speelt zich wel af in de wereld van Final Fantasy 14, genaamd Eorzea. Ook is het de bedoeling dat er diverse bekende figuren uit de franchise in de serie voorkomen, zoals de Chocobo.

Het is nog niet bekend waar de show na productie wordt uitgezonden. Hivemind heeft wel geholpen bij het produceren van de aankomende The Witcher-show, die op Netflix komt te staan. Aangezien de productie van de FF14-serie nog in een vroeg stadium is, lijkt het onwaarschijnlijk dat we binnenkort al een eerste trailer krijgen te zien.

Final Fantasy 14

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ondanks ik echt totaal niks heb met de Final Fantasy mmo's ( en ze ook totaal niet als volwaardig FF games zie , FF is singleplayer en niks anders) ben ik wel in voor een live action FF en welk deel ze daarvoor gebruiken als bron maak mij niet uit
  • @Meta_coola
    Jammer dat je er zo tegenaan kijkt. FFXI en FFXIV zijn 2 geweldige games met goede verhaallijnen en heel erg populair bij de fans.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren