1. Televisieserie rondom Street Fighter in de maak

Televisieserie rondom Street Fighter in de maak

Bij Entertainment One

Entertainment One heeft een deal gemaakt om een televisieserie te maken en financieren rondom de Street Fighter-franchise.
Joey Ansah, Jacqueline Quella en Mark Wooding, het team dat de live-action website Street Fighter: Assassin's Fist maakte, gaat de serie produceren voor Entertainment One.


Mark Gordon, president van het bedrijf, zegt: "Street Fighter is een populaire globale franchise die wereldwijd succes heeft behaald en een fanatieke fanbase heeft die de afgelopen dertig jaar alleen maar is gegroeid. We vinden het geweldig om samen te werken met Joey, Jacqueline en Mark, die al zo nauw verbonden zijn aan dit merk, om dit verhaal naar het televisiepubliek te brengen."

Veel meer informatie is nog niet bekend over de aankomende serie. Street Fighter: Assassin's Fist, waarvan hieronder een trailer is te zien, werd gemaakt voor Machinima en had in 2014 al 16 miljoen kijkers.

"Het is interessant dat men in de televisiewereld wat met Street Fighter wil doen, maar het blijft afwachten of men hier iets van kan maken. Hoe tof de games ook zijn, ze staan niet bepaald bekend om het ongelooflijke verhaal of de sterke dialogen. Ondanks dat ik in mijn jeugd van de Street Fighter-film van Jean-Claude van Damme heb genoten, was ook die film alles behalve een meesterwerk. Ik ben benieuwd wat ze er van maken!" - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren