1. The Walking Dead van Telltale krijgt misschien toch een einde

The Walking Dead van Telltale krijgt misschien toch een einde

Veel kritiek op de beslissing

Telltale Games heeft zoals eerder bekend meerdere projecten moeten stoppen vanwege financiële problemen. Het populaire spel 'The Walking Dead', was een van de projecten die niet afgemaakt zou worden terwijl de productie middenin het laatste seizoen zat. Nu blijkt dat er toch nog hoop is om deze gameserie te redden. Meerdere partners hebben aangeboden om te investeren in de productie om het spel toch een waardig einde te geven.

In een tweet van Telltale Games vertelt de ontwikkelaar dat meerdere potentiële partners Telltale Games hebben benaderd om te helpen zodat de laatste twee afleveringen van de serie toch gemaakt kunnen worden. Telltale belooft de fans snel een antwoord te geven op alle vragen en wat de uitkomst wordt van het plan. Lees hier de originele tweet.

Ondanks de goede bedoelingen van Telltale Games, komt er veel kritiek van mensen die vinden dat Telltale eerst de voormalige werknemers moet benaderen die zonder pardon of waarschuwing hun baan zijn kwijtgeraakt.

Walking Dead Telltale

Zelfs Cory Barlog, geestelijk vader van de nieuwste God of War, vindt dat Telltale eerst zijn voormalige werknemers tegemoetkoming moet bieden voordat ze aan de afronding van het spel gaan beginnen.

Walking Dead Telltale

De tweede aflevering van The Walking Dead komt vandaag wereldwijd uit. In een eerder bericht liet de stemactrice van Clementine, Melissa Hutchinson, haar verdriet en respect ook horen naar haar collega's die hard hadden gewerkt aan de gameserie. Hoe denk jij over de mogelijke voortgang van Telltale The Walking Dead?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren