1. Temtem volgend jaar naar consoles met cross-save en cross-play

Temtem volgend jaar naar consoles met cross-save en cross-play

Toekomstplannen voor Pokémon-kloon bekend

Ontwikkelaar Crema heeft bekendgemaakt dat Temtem in de lente van volgend jaar uitkomt op consoles. De aankondiging werd gedaan via een datavisualisatie opTwitter.

Temtem is een mmorpg, die geïnspireerd is op de populaire Pokémon-franchise. De game ging begin dit jaar in Early Access op Steam en is daar meer dan 500 duizend keer verkocht. Nu heeft ontwikkelaar Crema de plannen voor de komende tijd onthuld. Zo komt er aan het einde van dit jaar een nieuw eiland en dertig nieuwe temtem-beesten uit.

De ontwikkelaar maakt ook bekend dat de game in de lente van 2021 een 1.0 release krijgt en ook uit gaat komen op consoles. In de zomer wordt er ook een Nuzlocke-modus, een modus waar temtem doodgaan als ze verslagen worden, aan de game toegevoegd. Crema werkt ook aan cross-save en cross-platform multiplayer voor Temtem.

Het hele schema met de plannen is in de Tweet hieronder bekijken.

Een specifieke datum voor Temtem op consoles is nog niet bekend. Benieuwd naar de pokémon-achtige game? Lees dan onze hands-on met de Early Access-versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Oeh als mijn pc save ook werkt op ps4 dan ben ik wel erg blij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren