1. Temtem maakt in december consoledebuut op PlayStation 5

Temtem maakt in december consoledebuut op PlayStation 5

In Early Access

Temtem maakt op 8 december zijn consoledebuut op PlayStation 5. De game is nog in Early Access.

De Pokémon-achtige dierengame komt als eerste naar de nieuwe PlayStation. Wel is het spel al vanaf begin dit jaar in Early Access speelbaar op pc. De Spaanse studio Crema maakt bekend dat er crossplay komt tussen pc en PS5.

Temtem is een MMO-dierenverzamelgame waarin spelers op avontuur gaan op het Airborne-archipel, waar je Tem kunt vangen en andere trainers kunt uitdagen. Ook is de game coöperatief te spelen en kun je je huis naar eigen smaak inrichten.

Ook op PlayStation 5 zal de game in eerste instantie nog in Early Access zijn. Dat betekent dat er slechts vier van de zes hoofdeilanden speelbaar zijn. Volgens Crema zal het uiteindelijke hoofdverhaal zo'n 30 uur duren en zijn er meer dan honderd unieke Tems te vangen.

In een nieuwe video is te zien wat spelers kunnen verwachten van de Early Access op PlayStation 5. Naast pc en PS5 is de game ook aangekondigd voor Switch en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren