1. Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

19 vacatures

Tencent heeft een aantal vacatures online gezet met betrekking tot Pokémon-games. Het bedrijf is op zoek naar 19 Pokémon-experts om de posities van consultants te bekleden.

Dat blijkt uit een Tweet van gamejournalist Danial Ahmad. Volgens het bericht van Ahmad is het bedrijf actief op zoek naar Pokémon-experts met meer dan 900 uur speeltijd in verschillende Pokémon-games. Verder staat in de omschrijving vermeld dat de gegadigden meer dan 500 afleveringen van de anime gezien moeten hebben en over een master ball-rang beschikken in competitive play.

Tencent werkt momenteel samen met Nintendo en Game Freak aan verschillende Pokémon-games. Onlangs bracht de ontwikkelaar de Switch nog uit in China om Nintendo's bereik in het land te vergroten. Verder werkt het Chinese bedrijf aan zijn eigen Pokémon-game genaamd Pokémon Unite.

Tencent is een van de grootste ontwikkelaars uit China. In april kwam Tencent met Let's Hunt Monsters, een Chinese kloon van Pokémon Go. Een andere bekende game van Tencent is Arena of Valor.

Het is nog onduidelijk waar de vacatures precies mee te maken hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Zoek niet verder, Tencent. Ik ken de volgorde van #1 tot #151 bijna helemaal uit mijn hoofd!
  • Eigenlijk zou iedere Pokemon fan die aan deze criteria's voldoet hier nee op moeten zeggen en naar hun duidelijk maken dat we niet op een League of Legends Pokemon zitten te wachten. Dat is waarschijnlijk de game waar je dan aan gaat werken aangezien Tencent daar developer van is.
  • @Snafu9
    Waarom zitten we daar niet op te wachten?
    Vind het wel interessant klinken…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren