1. Career mode-trailer van Tennis World Tour onthuld

Career mode-trailer van Tennis World Tour onthuld

De releasedatum van het lang verwachte spel Tennis World Tour van Breakpoint nadert snel. En vandaag heeft de ontwikkelaar in de nieuwe gameplay-trailer onthuld hoe je in Career mode jezelf naar de top moet werken.

Spelers starten in de Career Mode als laatste in de top 100 beste spelers ter wereld, met de bedoeling om natuurlijk eerste worden. Dit kan je bereiken door niet alleen zoveel mogelijk grand slams te winnen, maar ook een trainingsschema op te zetten zodat de techniek van je personage langzaamaan beter wordt.

Elke maand waarin je speelt is opgedeeld in twee blokken van twee weken. In deze blokken moet de speler kiezen of hij of zij een toernooi gaat spelen of dat er een oefenwedstrijd wordt gespeeld. Daarnaast is het ook belangrijk om rust te nemen en daarmee de gezondheid van je personage op peil te houden. De vermoeidheid van de personage die naar mate van tijd opstapelt, komt niet alleen door het spelen, maar ook door het reizen naar verschillende toernooien. Het is dus mogelijk dat de speler overtraind raakt en hij of zij vervolgens een blessure oploopt.

Tennis world tour career mode

Met het winnen van toernooien krijg je credits en stijgt de speler natuurlijk in de ranking. Met deze credits kan de speler kiezen om nieuwe uitrusting te kopen, personeel aan te nemen of het uit te geven aan prestigieuze toernooien die toegangsgeld vragen.

Tennis World Tour komt 22 mei naar de PS4, pc, Xbox One en Nintendo Switch

Career Mode biedt dus veel mogelijkheden en is niet alleen gefocust op het spelen zelf.

Onze hoofdredacteur Dennis Mons de Wonderspons mocht het spel tijdens een preview-event spelen. In een preview zei Dennis Mons dan ook: "Al met al is Tennis World Tour een veelbelovende tennistitel die meer dan zijn voorgangers diepgang hoopt te brengen die niet alleen het genre tactischer maakt maar zelfs de mentale kant van de mooie sport hoopt te tonen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Leuke carriere modes, daar heb ik wel zin in! Even nog wachten op de recensie. :D
  • Oo nog een tennis game..!
    Maar ik ga toch voor Mario Tennis Aces die kan nooit minder worden dan ultra smash..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren