1. Terminator: Resistance krijgt lanceertrailer

Terminator: Resistance krijgt lanceertrailer

De game is vanaf vandaag beschikbaar

De first-person shooter Terminator: Resistance, ontwikkelt door Teyon, is vanaf vandaag verkrijgbaar en heeft een lanceringstrailer gekregen.

Spelers in Europa en Australië mogen alvast beginnen met het spelen van Terminator: Resistance. Gebruikers in Amerika moeten nog een maandje wachten, daar komt de game op 10 december uit. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles in 2028, 30 jaar na Judgement Day. De game is een prequel voor The Terminator en Terminator 2: Judgement Day.

Spelers nemen de rol aan van een nieuw personage, Jacob Rivers, een soldaat in het door John Connor geleide menselijke verzet tegen de robotachtige moordmachines van Skynet. De game lijkt herspeelbaar, door de vermelding van verschillende eindes. Je keuzes kunnen dus invloed hebben op het verhaal. Er schijnt ook sprake te zijn van een uitgebreid lootsysteem.

Bekijk hieronder de lanceertrailer.

Terminator: Resistance is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren