1. Terraria heeft een goede week achter de rug na grote update

Terraria heeft een goede week achter de rug na grote update

Derde plaats voor meest gespeelde game

De sandbox-game Terraria heeft een goede week achter de rug. Dat blijkt uit cijfers van het platform SteamCharts.

Terraria was vorige week de derde meest gespeelde game op Steam volgens cijfers van SteamCharts. Dat komt neer op een totaal van 486.918 spelers. De voornaamste reden voor deze grote aantallen is de laatste grote update voor de game, Journey’s End, die zaterdag online is gegaan.

De update heeft onder andere 800 nieuwe voorwerpen, vijanden, biomes, een nieuwe weersomstandigheid, een bestiarium en golfen aan de game toegevoegd. De games die het vorige week beter gedaan hebben dan Terraria zijn Counter-Strike: Global Offensive met 997.162 spelers en Dota 2 met 560.767 spelers.

Terraria is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One, iOs, Android, Mac, pc, Nintendo Switch, Wii U en 3DS. Na de Jourey’s End-update gaan er geen grote content-updates meer voor de game uitgebracht worden.

Terraria

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ik weet niet met dit spel, het leek mij altijd zo'n gaaf spel maar ik kom er gewoon niet in.
  Ik speel zelf veel Minecraft dus ik dacht dat dit mij wel zou pakken, maar niet dus.
 • @jo_joost het is pas echt leuk als je de wiki erbij hebt waardoor je weet wat je doel is ieder keer. Ik ging telkens bosses zoeken en alles upgraden.
 • @mightybundy
  Heb ik ook gedaan, maar het pakte niet. Voelde denk ik teveel als werk aan.
 • @jo_joost

  ik vond het bouwen in Minecraft super gaaf, in deze game niet. Dit omdat je bouwsels ook gewoon niet zoveel waarde hebben, niet ingebruik maar ook niet in creativiteit. Minecraft heeft hier met een 3de dimensie veel meer te bieden. Je kunt in Minecraft vanwege het 3d aspect ook werkelijk alle kanten uit NOZW. In Terraria ga je vooral onder, links en rechts en bent al snel heel ver van huis.
 • @benjaminben
  Ja klopt, zag pas geleden ook een interessant filmpje.
  Terraria is veel meer een survival game wat ook van jou verwacht dat je gaat survivalen, het is meer een uitdaging. Minecraft is veel meer van het creëren, creativiteit en ook meer fun. Ook geeft minecraft gigantisch veel mogleijkheden in redstone, als je er leert mee om te gaan zorgt dit voor veel meer mogelijkheden en creaties.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren